Spelhöst med poker och berg- och dalbanespel

Spelar poker i datornSommaren är inte riktigt över än, ändå känns det som att hösten är på ingång. Kanske kommer den ovanligt tidigt i år. Kanske har man blivit så bortskämd med sol och värme den här sommaren att man genast börjar tänka på hösten när det blir svalare och regnigare.

Hösten känns dock rätt välkommen ändå. Det ska bli mysigt att vara lite mer inomhus och ta det lugnt och spela spel. Nu när man inte ska umgås så mycket fysiskt så är det toppen att det i alla fall går att spela tillsammans över nätet. För några år sedan fick jag ju upp ögonen för poker och upptäckte att det gick att spela online. Gillade det och har spelat lite sedan dess. Nu under sommaren har dock pokern och det mesta annat i spelväg legat på is. Men nu har jag börjat spela lite igen.

Just nu pågår det en stor pokerturnering på nätet, WCOOP, som jag funderar på att spela. Men vi får se hur det blir med det. Det tar ju en hel del tid att spela turneringar och man kan inte spela när man vill. På så sätt är det mycket smidigare och enklare med arkadspel. Man bestämmer själv när man vill börja spela och när man vill ta paus eller sluta.

Förutom poker så spelar jag såklart lite arkadspel. Har snöat in en del på spel med berg- och dalbanor i alla dess former. Extra kul är de spel där man får bygga sina egna berg- och dalbanor! Påminner mig lite om tiden då jag brukade spela Rollercoaster Tycoon. Tyckte det var jättekul att bygga min egna nöjespark och sköta om den. Det var faktiskt inte så länge sedan som de släppte lite nya Rollercoaster Tycoon spel. Har inte testat dessa, kanske borde göra det och se om jag fortfarande tycker det är lika kul att driva nöjespark! Undrar hur man ska bära sig åt för att få tag i spelen dock. Kanske inte går att köpa nya utan bara begagnade. Får ta och söka runt lite och se vad jag hittar. Ju mer jag tänker på det desto mer intresserad blir jag av att testa.

Ordspel är också rätt kul om man vill utmana hjärnan lite. Har hittat ett spel där det dyker upp en massa bokstäver och så ska man försöka lista ut vilket ordet är. Det blir snabbt rätt svårt när det börjar komma många bokstäver!